15.06.2022-Trajnim special në NBRSM

Më datë 15.06.2022 u organizua trajnim special në NBRSM për nevojat e sektorit të sigurimit privat. Trajnimi u realizua nga ana e Prof. d-r Zlate Dimovski. Programi për këtë trajnim përfshin ligjerim teorik për Ligjin për sigurim privat me rregullativë të përshtatshme dhe ushtrime praktike me skenarë për sulm të befasishëm drejt sigurisë së objektit.

Leave a Reply