13 – 14.12.2021 – Trajnim për komunikim krize

Oda për sigurim privat në bashkëpunim me Fakultetin për Sigurim, Shkup dhe Qendrën regjionale për marrdhënie me publikun (PARS) pranë Ministrisë së Mbrojtjes organizoi trajnim dy ditorë për komunikim krize.
Dita 1: Analizë teorike të krizave; plani, teknikat dhe metodat për komunikim krize, krijimin e porosisë kyqe, shpallje për publikun etj.
Dita 2 – Ligjeratë për formulimin e deklaratave për mediat, krijimin e porosisë kyqe, strukturimin e tekstit dhe ushtrime praktike për deklaratë para mediave.
Sigurimi privat ka njohuri dhe aftësi dhe kapacitet të komunikojë me mediat dhe publikun.

Leave a Reply