19.05.2021 – Edukim dhe aktivitete ushtruese për paraqitjen në rast të kërcënimit të sigurisë në ndërtesën e Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut

19.05.2021 – Oda për sigurim privat e R.M.V-së organizoi edukim dhe aktivitete ushtruese për paraqitjen në rast të kërcënimit të sigurisë në ndërtesën e Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe ndalimin e zjarrit dhe evakuim të punëtorëve.

Leave a Reply