22.04.2021-Ligjeratë në Institutin për siguri mbrojtje dhe paqe

22.04.2021.Kryetarja e Odes m-r Verica Mileska Stefanovska mbajti ligjeratë para studentëve në Institutin për siguri mbrojtje dhe paqe , pranë Fakultetit Filozofik në Shkup ku foli për rolin dhe funksionin e sektorit privat per sigurim dhe për punën e Odës në drejtim të avansimit të aktiviteteve.

Leave a Reply