Денови на приватно обезбедување 2009

Previous
Next

25.11.2023 – ПОРТОКАЛОВ ДЕН, Оливер Спасовски, Министер за внатрешни работи

Денешниот ПОРТОКАЛОВ ДЕН го одбележува видео обраќањето од Министерот завнатрешни работи Оливер Спасовски во рамки на проектот „Портокалова дланка-обединети во активизам против насилство врз

Повеќе »