Денови на приватно обезбедување 2019

Комората на РСМ за приватно обезбедување со огромна чест и задоволството беше домаќин на еден од најголемите и најеминентни настани во сферата на приватната безбедност на Балканот-Адриа Секјурити Самит, кој по петти пат, после Сараево, Белград, Шибеник и Љубљана ги собира врвните експерти во приватното обезбедување од регионот.

18.09.2019 – Во рамки на Адриа Секјурити Самитот, кој се одржа 18-19.09.2019, во Скопје, во панелот насловен „Актуелни состојби и перспективи за приватното обезбедување“ беа изложени компаративни прикази од Словенија, Хрватска, Романија и Србија, како и стручни предавања од проф д-р Оливер Бакрески, проф д-р Марјан Ѓуровски и проф д-р Александра Деановска.

04.06.2024 – Белград – Меѓународна регионална конференција – „Јавно-приватно партнерство во приватниот безбедносен сектор – предизвици, проблеми, зајакнување на ефикасноста во имплементацијата; Приватна безбедносна индустрија во ЕУ и Југоисточна Европа“.

Во Белград во организација на Привредна Комора Србија се одржа Меѓународнарегионална конференција – „Јавно-приватно партнерство во приватниот безбедносенсектор – предизвици, проблеми, зајакнување на ефикасноста

Повеќе »