Денови на приватно обезбедување 2018

30.11.2022 – Работна средба со Претседателката на Одборот за акредитација со високото образование на РСМ

Денеска 30.11.2022 Претседателката на Комората на РСМ за приватно обезбедување м-р Верица Милеска Стефановска оствари работна средба со Претседателката на Одборот за акредитација со

Повеќе »