Денови на приватно обезбедување 2014

Previous
Next

20.06.2022-Министерство за одбрана

Претседателката на Комората за приватно обезбедување м-р Верица Милеска Стефановска оствари работна средба со Министерката за одбрана Славјанка Петровска. Заеднички беше констатирано дека приватното

Повеќе »